Malmö 040-18 88 77 – Lund 046-18 83 77 – Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

Flyttfirma Malmö - Vi erbjuder flytthjälp

En prisvärd flyttfirma i Malmö

MOVE4U är en billig flyttfirma i Malmö som löser logistiken och transporter åt både stora och små verksamheter i hela Skåne. Vi gör allt från att transportera, flytta och leverera till att lagra och montera. Vi är en av många flyttfirmor i Malmö, men vi är den flyttfirman som inte enbart erbjuder hjälp vid flytt, utan även erbjuder helhetslösningar med allt från kontorsflytt, lagring, leveranser och monteringar.

Eftersom vi tar hand om helheten och har så pass lång erfarenhet, kan man våga påstå att vi faktiskt är lite unika – vi försöker leverera mer än bara flytthjälp i Malmö, vi är en flyttfirma som vill leverera en lösning som faktiskt fungerar för våra kunder.

Andra tjänster vi erbjuder

Trots att vi kan klassas som flyttfirma i Malmö, hjälper vi även till med en rad andra tjänster och inte enbart flytt, som vi även nämnt ovan. Allt runtomkring själva flytthjälpen står vi även till tjänst med:

 • Transporter: vi erbjuder flexibla transporter för alla behov. Vid alla extratjänster ni efterfrågar kring själva flytten, löser vi transporten
 • Leveranser: vi erbjuder hemleveranser, möbelleveranser och mycket mer. Detta är faktiskt vår specialitet!
 • Montering: vi hjälper till med montering av era nya kontorsmöbler eller inredningsmontage
 • Förvaring: vi löser alla dina förvaringsproblem och detta oavsett om det gäller en liten pall eller en hel teaterkuliss
 • Flytt: när det kommer till flytt och flytthjälp i Malmö, specialiserar vi oss på kontors- och företagsflyttar, men vi hjälper självklart även privatpersoner med flytt
 • Bärhjälp: vi hjälper företag, byggfirmor och privatpersoner med all typ av bärhjälp

VAD KOSTAR MIN FLYTT ?

Vi lämnar fasta priser på flytt och flyttstädning inom Malmö, Lund och Helsingborg!

RÄKNA UT DITT PRIS & BOKA

Kontakta oss

11 + 11 =

Flytt & Flyttstädning med RUT-avdrag!

Från den 1 augusti 2016 är det nu godkänt att göra RUT avdrag även för arbetskostnaden för själva flytten.

Priserna gäller helgfri vardag mellan 07.30-16.30. Efter 16.30 tillkommer 50%, helg tillkommer 100% på våra priser.

Priser på flyttfirma i Malmö

Vad ligger en flyttfirma i Malmös pris på? Gällande priser på flytt och flyttstädning, lämnar vi bara fasta sådana. Vi är en billig flyttfirma i Malmö, men det går att få flytthjälpen ännu billigare – med RUT-avdrag. Då gäller följande priser helgfria vardagar mellan klockan 07.30 och 16.30:

 • Flyttbil och två flyttkillar, mindre lägenheter: 610:-/timme inklusive moms, skattereduktion är 485:-
 • Flyttbil och tre flyttkillar, lägenheter och mindre hus: 890:-/timme inklusive moms, skattereduktion är 765:-
 • Flyttbil och fyra flyttkillar, större lägenheter och hus: 1.100:-/timme inklusive moms, skattereduktion är 975:-

Efter klockan 16.30 på helgfria vardagar tillkommer 50% och på helger tillkommer 100% på våra priser.

Flyttfirma Malmö flytthjälp billigt pris

Här på hemsidan är det möjligt för dig som kund att räkna ut vad en flytthjälp skulle kosta er. Fyll bara i boytan och biytan (förråd, garage, balkong, uterum med mera) samt om du vill ha hjälp med flyttstädning eller packning. Priset kommer därefter att komma upp, vilket underlättar för er när ni vill kolla om det skulle passa er. Exempelvis skulle flytthjälp för en boyta på 100m2 med en biyta på 20m2 kosta 7000:- utan flyttstäd och packning. Med flyttstäd och packning skulle priset landa på 14.700:-.

Olika typer av flytthjälp i Malmö

Vi hjälper till med olika typer av flytt i Malmö: företags- och kontorsflytt, privat- och bohagsflytt samt flyttstädning.

 • Företag- och kontorsflytt: Vi flyttar både stora och små företag i Malmö, Lund, Helsingborg samt i resten av Skåne. Vi har väldigt mycket erfarenhet av både mindre och större kontorsflyttar. Vi handlägger hela projektet från början till slut och kan i och med detta erbjuda en väl genomförd flytt. När det kommer till flytt av kontor, gäller det att planera ordentligt, just för att göra den tidseffektiv. En företagsflytt ställer andra krav än en vanlig bohagsflytt, eftersom ytorna är större, tidsschemat pressat och flytten mer komplex. Utöver flytten i sig utför vi även möbelmontering och nedmontering. Vi kan även magasinera era möbler och kontorsutrustning vid till exempel ombyggnad och renovering.
 • Privat- och bohagsflytt: Som flyttfirma i Malmö ser vi de viktiga nyanserna med en bohagsflytt, eftersom en sådan typ av flytt kan vara allt från frivillig till mer eller mindre påtvingad. Som den professionella flyttfirma vi är här i Malmö, erbjuder vi rådgivning och hjälp inför, under och efter flytten i sig. Vi hjälper till med fackmannamässig nedpackning och uppackning samt flyttstäd och inredningsexpertis. Med rätt utrustning och kunnig personal kan du känna dig trygg med oss – vi är försäkrade och följer alla regler i Bohag 2010 som är speciellt framtagna för bohagsflytt av Svenska Åkeriföreningen.
 • Flyttstädning: Vi erbjuder komplett flyttstädning så ditt hem är i perfekt skick när du lämnar det. Vi tar oss an alla skrymslen och svåråtkomliga områden. Det är tid man inte har när man ska ta hand om en hel flytt och det är just därför vi finns tillgängliga. Vi lämnar alltid garanti på städningen och åtgärdar eventuella brister vid besiktningstillfället. Vi arbetar efter ett utförligt arbetsschema för att garantera ett bra resultat varje gång och priset sätts med bostadsytan som utgångspunkt.

Varför välja oss som flyttfirma i Malmö?

Det finns många anledningar till att anlita oss utöver att vi är en flyttfirma i Malmö med ett bra pris:

 • Seriösa
 • Prisvärda
 • Hög servicegrad
 • Trygga
 • Hög kompetens
 • Lång erfarenhet
 • Vi levererar kvalitet
 • Stort och relevant kontaktnät
 • En av de ledande aktörerna inom området
 • Service i fokus
 • Högklassig service

Fyll i dina uppgifter här på hemsidan redan idag, så kontaktar vi er!

LAGER4U