Malmö 040-18 88 77 – Lund 046-18 83 77 – Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

Flyttstäd Malmö - Vi erbjuder flyttstädning

Flyttstäd Malmö

MOVE4U är helhetslösningen när det kommer till din flytt; flyttstädning, transporter, montering, förvaringar, transporter. Vi erbjuder flyttstäd i Malmö och resten av Skåne och vi hjälper gärna dig med det du behöver en hjälpande hand med under hela flytten, men löser även resten av logistiken och transporten åt både små och stora verksamheter. Vi brinner för att transportera, flytta, leverera, lagra och montera.

Flyttstäd Malmö – Vad ingår?

När det kommer till flyttstädningar i Malmö är det inte alls som ett vanligt veckostäd, eftersom det gäller att lämna det gamla hemmet i perfekt skick. Vi erbjuder därför komplett flyttstädning med allt vad det innebär:

 • Städar bakom spisen, kylen och andra svåråtkomliga ställen
 • Vi putsar alla fönster
 • Vi tvättar ugnen
 • Vi skurar alla badrum
 • Vi torkar ur alla skåp
 • Städningen genomför efter ett utförligt arbetsschema

Det som är skönt med att få hjälp med en komplett flyttstädning i Malmö, att ni då får tid över till att ta hand om flytten i sig och slipper oroa er för att få anmärkningar under besiktningstillfället sen. Vi vill dock att ni alltid ska känna er trygga när ni anlitar oss och lämnar därför garanti på vår flyttstäd i Malmö och åtgärdar sedan eventuella brister om de skulle dyka upp under besiktningstillfället.

VAD KOSTAR MIN FLYTT ?

Vi lämnar fasta priser på flytt och flyttstädning inom Malmö, Lund och Helsingborg!

RÄKNA UT DITT PRIS & BOKA

Kontakta oss

15 + 2 =

Flytt & Flyttstädning i Malmö med RUT-avdrag!

Från den 1 augusti 2016 är det nu godkänt att göra RUT avdrag även för arbetskostnaden för själva flytten.

Priserna gäller helgfri vardag mellan 07.30-16.30. Efter 16.30 tillkommer 50%, helg tillkommer 100% på våra priser.

Inte enbart flyttstäd i Malmö

Vi erbjuder en rad andra tjänster än enbart flyttstäd. Detta gör att vi kan kalla oss en komplett firma som erbjuder helhetslösningar:

 • Transporter: flexibla transporter för alla behov. Vid alla extratjänster, löser vi transporten
 • Leveranser: hemleveranser, möbelleveranser och mycket mer. Vår specialitet!
 • Montering: montering av nya kontorsmöbler eller inredningsmontage
 • Förvaring: vi löser alla dina förvaringsproblem – oavsett om det gäller en liten pall eller en hel teaterkuliss
 • Flytt: vi specialiserar vi oss på kontors- och företagsflyttar, men vi hjälper självklart även privatpersoner

Bärhjälp: vi hjälper företag, byggfirmor och privatpersoner med all typ av bärhjälp

Flyttstädning Malmö

Pris på flyttstädningen i Malmö

Priset sätts alltid med bostadsytan som utgångspunkt. Här på hemsidan kan du enkelt kolla priset genom att välja ort, eftersom vi utför flyttstäd på fler orter än Malmö, samt hur många kvadratmeter din bostad är och slutligen om du även vill ha hjälp med städ på ett uterum eller en inglasad balkong. Ett exempel skulle vara att en städning i en bostad på 150m2 i Malmö med ett uterum/inglasad balkong skulle kosta 5.100:-. Detta pris är inklusive moms efter RUT-avdrag och avser städ på vardagar.

Varför välja oss för flyttstäd i Malmö?

Vi har valt att specialisera oss på att hjälpa våra kunder att ta vara på den affärskraft och verksamhetsnytta som kan skapas med effektiva leveranser och transporter. Detta ser vi som en fördel och vi tror även att flyttstäd underlättar ett så stort projekt som en flytt. Till att börja med brinner vi för alla våra tjänster; transportera, flytta, leverera, lagra och montera för att nämna några. Vi hjälper dig mer än gärna med någon eller några av dessa tjänster – om inte alla!

Det finns många anledningar till att välja oss som firman som utför er flyttstäd i Malmö. Vi är en väldigt seriös firma, vi är prisvärda och vi har en väldigt hög servicegrad för att nämna några av våra positiva kvaliteter. Vi är dessutom väldigt trygga i vad vi gör, eftersom vi besitter en väldigt lång erfarenhet inom branschen. Dessutom har vi en hög kompetens och ser alltid till att leverera hög kvalitet. Något annat som kan vara bra i vår bransch är att ha ett stort och relevant kontaktnät, vilket kanske kan vara en av anledningarna till att vi har lyckats bli en av de ledande aktörerna inom vårt område som flytt- och transportfirma. Vi har service i fokus och vårt ultimata mål är att ge en högklassig service – vare sig vi tar oss an ett uppdrag inom flyttstäd eller förvaring i Malmö.

LAGER4U