Malmö 040-18 88 77 • Lund 046-18 83 77 • Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

Flyttfirma med lång erfarenhet

Vi är en flyttfirma som hjälper privatpersoner, myndigheter och företag med att flytta. Vi kan vår sak, har fasta rutiner och vet exakt vad som krävs för att utföra en flytt så smidigt och effektivt som möjligt. Med många års erfarenhet från alla typer av flyttningar t ex flytt av bohag, större kontorsflyttar eller hela företagsflyttar kan du vara säker på att få bästa möjliga service från oss.

Seriös flyttfirma som uppfyller alla krav

Vi har heltäckande försäkringar, kollektivavtal med anställda och de tillstånd som krävs för att bedriva en flyttfirma. Vi betalar sociala avgifter, skatter, arbetsgivareavgifter och uppfyller alla krav från myndigheter. Vi tillhör en liten skara av flyttfirmor som klarar de krav som ställs vid offentliga upphandlingar och har ekonomiska förutsättningar för att bedriva vår verksamhet på ett korrekt, seriöst och ärligt sätt.

Vad innebär det för dig att anlita oss?

Du kan lita på oss och känna dig trygg med att vi tar hand om din flytt på bästa sätt. Du får en billig helhetslösning som är snabb och kostnadseffektiv. Genom rätt bemanning, snabba genomloppstider och hög tillgänglighet till olika fordonstyper som anpassas till varje flyttuppdrag optimerar vi logistikflödet. Vi ser till att hela flyttkedjan fungerar för att undvika flaskhalsar som t ex trafikhinder, hissar och trapphus, vilket sparar tid och sänker kostnaderna för dig som är vår kund. Dessutom minimerar du risken för skador och slipper oseriösa aktörer i branschen.

Vad innebär ett kollektivavtal?

Det innebär att det finns fasta spelregler på arbetsmarknaden i en och samma bransch. Att företagen konkurrerar på lika villkor. En arbetsgivare kan inte sänka priser genom att erbjuda sämre villkor för de anställda. Arbetsgivaren ska inte kunna ge jobben till de som söker jobb och som går med på den lägsta lönen eller de sämsta villkoren.

RUT-avdrag!

Från den 1 augusti 2016 är det godkänt att göra RUT-avdrag för arbetskostnaden på flyttningar och flyttstädning.

Malmö, Lund och Helsingborg, Skåne

Move4u bedriver flyttfirma och flyttverksamhet i främst Malmöregionen, Lund och Helsingborg men vi tar även på oss uppdrag i övriga Skåne.