Malmö 040-18 88 77 – Lund 046-18 83 77 – Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

VAD KOSTAR MIN FLYTT ?

Vi lämnar fasta priser på flytt och flyttstädning inom Malmö, Lund och Helsingborg!

RÄKNA UT DITT PRIS & BOKA

Privat & Bohagsflytt

Alla bohagsflyttar är unika! Men det är alltid en speciell dag. Flytten kan vara frivillig. Och förväntningarna stora. Eller den kan kanske vara mer eller mindre påtvingad. Och därför ibland vara förknippad med obehag. MOVE4U lägger därför stor vikt vid att se de viktiga nyanserna, och göra den särskilda dagen så bra som förutsättningarna tillåter. Anlita en professionell flyttfirma när det är dags för er bohagsflytt!

Förutomsjälva flytten kan MOVE4U erbjuda rådgivning och hjälp inför, under och efter flytten, samt med fackmannamässig nedpackning och uppackning. Vi erbjuder även flyttstädning och inredningsexpertis. MOVE4U krav på bra och personlig service gäller naturligtvis även dessa tjänster.

Bohagsflytt
Bohagsflytt MOVE4U

Flyttfirma

MOVE4U utför flyttar i Malmö, Lund, Helsingborg samt resten av Skåne. Vi har rätt utrustning och kunnig personal för att säkerställa att du kommer fram till din nya bostad med ett leende på läpparna. Vi kan hjälpa till med allt från packning, flytt, uppackning samt flyttstädning.

Naturligtvis så är ert bohag fullt försäkrat i våra händer. Vi är försäkrade och följer reglerna i Bohag 2010 som är speciellt framtagna för bohagsflytt av Svenska Åkeriföreningen.

Alla flyttar ser olika ut och förutsättningarna är aldrig dem samma. Ovasett om du flyttar en soffa eller hela ditt bohag så är du lika viktig för oss som kund.

Flytt & Flyttstädning med RUT-avdrag!

Från den 1 augusti 2016 är det nu godkänt att göra RUT avdrag även för arbetskostnaden för själva flytten.

Priserna gäller helgfri vardag mellan 07.30-16.30. Efter 16.30 tillkommer 50%, helg tillkommer 100% på våra priser.