Malmö 040-18 88 77 • Lund 046-18 83 77 • Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

Vad kostar min privata flytt?

Ring oss så ska du snabbt få ett pris. 

Fast pris eller löpande timpris på flytt?

Som flyttkund erbjuder vi dig två alternativ, fast pris eller löpande timpris. Här nedan kan du se olika priser per timme. Priset baseras på storleken av ditt hem, antalet flyttkillar inklusive flyttbil. Vad din slutgiltiga och totala kostnad för flytten blir vid löpande timpris är beroende av en rad faktorer, boyta, biyta, tillgängligheten till bostaden, bostadsort, flyttadress, storleken på ditt bohag samt eventuella tilläggstjänster som packning och flyttstädning. Med lång erfarenhet av flyttar kan vi i de allra flesta fall erbjuda ett fast totalpris på flytten.

Ring oss på 040-18 88 77 så ska du snabbt få ett fast totalpris på din flytt.

Priserna gäller helgfri vardag mellan 07.30-16.30. Efter 16.30 tillkommer 50%, helg tillkommer 100% på våra priser. Ring nedanstående nummer om du vill boka flyttkillar och bil per timme.

Det säger bara “swish” så har du flyttat

Flytta snabbt, enkelt, billigt och utan besvär

De flesta vet hur jobbigt och tungt det kan vara att flytta. Det är lätt att få ångest av bara tanken, eller hur? Sedan ringer du släkt eller vänner. Ber om flytthjälp och alla hoppar naturligtvis jämfota av glädje. Alla saker ska packas ner i lådor. Ömtåliga glas lindas in i papper och packas försiktigt. Stora, tunga och otympliga möbler ska bäras genom den smala dörren och ner för trappan. Redan då börjar de flesta bli irriterade, trötta och få ont i ryggen. Känner du igen dig? Sedan ska allt lastas smart, genomtänkt och säkert. För du vill väl inte att dina saker ska gå sönder under transporten? Eller köra hundraelva gånger med egen bil mellan din gamla och nya bostad? Du kan säkert använda din tid till något roligare medan ett helt flyttlag med starka och rutinerade flyttkarlar gör jobbet för dig. Flyttkarlar som kan sin sak och vet exakt hur de ska hjälpa dig med flytten. Du kommer att bli förvånad hur snabbt det går och hur billigt det blir. Det säger bara ”Swish” och så är alla dina möbler i din nya bostad. Precis där du vill ha dem.

Kloka skäl att välja oss 

Vi har heltäckande försäkringar, kollektivavtal med anställda och de tillstånd som krävs för att bedriva en flyttfirma. Vi betalar sociala avgifter, skatter, arbetsgivareavgifter och uppfyller alla krav från myndigheterna. Vi tillhör också en liten skara av flyttfirmor som klarar de krav som ställs vid offentliga upphandlingar och har ekonomiska förutsättningar för att bedriva vår verksamhet på ett korrekt, seriöst och ärligt sätt. Vad innebär det för dig att anlita oss? Det blir en billig helhetslösning. Vi jobbar snabbt och effektivt. Du minimerar risken att få problem med oseriösa aktörer i flyttbranschen (Det finns sorgliga exempel på historier där hela bohag stulits av flyttfirman eller där kunden tvingats betala arbetsgivareavgifterna för flyttfirmans personal).

Ring 040-18 88 77

Stefan Svahn
Frågor & Bokningar flyttningar

Vad innebär ett kollektivavtal?

Det innebär att det finns fasta spelregler på arbetsmarknaden i en och samma bransch. Att företagen konkurrerar på lika villkor. En arbetsgivare kan inte sänka priser genom att erbjuda sämre villkor för de anställda. Arbetsgivaren ska inte kunna ge jobben till de som söker jobb och som går med på den lägsta lönen eller de sämsta villkoren.