Malmö 040-18 88 77 – Lund 046-18 83 77 – Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

Flyttbil Malmö - Vi erbjuder flytthjälp

Flyttbil Malmö

Bor du i Malmö och ska flytta? Kanske ska du flytta till en ny bostad eller flytta ditt företag till en ny lokal? Varje flytt är unik och det är viktigt att den utförs på allra bästa sätt. Istället för att flytta själv är det därför en god idé att överlåta flytten till proffs. Move4U är en modern flyttfirma i Malmö som specialiserar sig på företags- & kontorsflytt samt privat- & bohagsflytt. Under åren har vi sett till att våra kunder och deras flyttlass varit i trygga händer. Vi fokuserar på att leverera en personlig och högklassig service och att utföra vårt arbete på det absolut bästa och mest effektiva sättet som möjligt.    

VAD KOSTAR MIN FLYTT ?

Vi lämnar fasta priser på flytt och flyttstädning inom Malmö, Lund och Helsingborg!

RÄKNA UT DITT PRIS & BOKA

Kontakta oss

11 + 12 =

Flytt & Flyttstädning med RUT-avdrag!

Från den 1 augusti 2016 är det nu godkänt att göra RUT avdrag även för arbetskostnaden för själva flytten.

Priserna gäller helgfri vardag mellan 07.30-16.30. Efter 16.30 tillkommer 50%, helg tillkommer 100% på våra priser.

Varför bör man anlita en flyttfirma?

Det finns en rad olika anledningar till varför man bör anlita en flyttfirma vid flytt. Vi nämner några:

  • Man sparar mycket tid. Att flytta är något som tenderar att ta lång tid – det kanske är mer regel än undantag att flyttar tar längre tid än planerat. Det är mycket som ska tänkas på och mycket som ska bäras. Genom att anlita en flyttfirma sparar man inte bara tid på utförandet av själva grovjobbet, utan även på planeringen av jobbet.
  • Erfarenhet och kunskap. En erfaren och kompetent flyttfirma har utfört en mängd olika typer av flyttar. Erfarenhet genererar kunskap, och en professionell flyttfirma vet hur man på bästa logistiska sätt ska utföra den planerade flytten. Det krävs givetvis en annorlunda approach ifall det är ett kontor eller bohag som ska flyttas. Detta har en bra flyttfirma koll på. Självklart ser också en bra flyttfirma till att inget skadas under själva flytten.
  • Flyttbil. Utan flyttbil, ingen flytt. En flyttfirma har tillgång till fordon som är anpassade efter arbetet. Ska man flytta själv måste man få tag i en adekvat flyttbil vilket i sig kostar pengar och kan vara mödosamt. Man måste även ge någon uppgiften att köra flyttbilen, och det är inte alltid så lätt att köra en fullastad skåp- eller lastbil. En flyttfirma har duktiga chaufförer som dagligen kör flyttbilar, så genom att anlita en flyttfirma löses både fordons- och transportfrågan.
Flyttbil malmö

Det finns fler än en flyttfirma i Malmö, så det gäller att man hittar rätt. En bra idé är att göra lite research. Vilken firma verkar mest seriös? Vilken typ av flytt specialiserar sig firman på? Vilka fordon har firman tillgång till? Vad har tidigare kunder att säga om firman? Och så vidare.

Vi har som firma otaliga flyttar bakom oss, såväl företagsflyttar som bohagsflyttar. Vår långa erfarenhet i branschen, kompetenta och trevliga personal, fräscha flyttbilar och strategiska läge i Malmö har lett – och fortsätter leda – till många nöjda kunder. Som företag finns det inget bättre än just nöjda kunder, så vi hoppas att du vill bli en av dem. Det är bara att höra av dig till oss för planering eller bokning av flytt så fixar vi det!   

Fyll i dina uppgifter här på hemsidan redan idag, så kontaktar vi er!

LAGER4U