Malmö 040-18 88 77 • Lund 046-18 83 77 • Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

Företag- & kontorsflytt

MOVE4U är ett fullserviceföretag inom företag och kontorsflytt. Vi flyttar stora och små företag i Malmö, Lund, Helsingborg och resten av Skåne. Vi har stor erfarenhet av både mindre och större kontorsflyttar. Vi handlägger hela projektet från början till slut och kan därför garantera en väl utförd flytt.

Vid flytt av kontor gäller det att ha en samspelt och erfaren personal. Vid större kontorsflyttar är planering extremt viktigt för att undvika onödigt stillestånd för kunden. Vi flyttar både åt små och stora företag inom olika branscher och vet av erfarenhet att en företagsflytt ställer andra krav än en vanlig bohagsflytt. Ofta är ytorna större, tidsschemat pressat och flytten mer komplex.

Företagsflytt

MOVE4U har erfarenhet av att flytta allt från ett par arbetsplatser upp till flera tusen. Erfarenheten tillsammans med vår noggranna planering innebär att logistiken klaffar, gör flytten mest effektiv och minst störande för ert företag och er personal. Vi vet att om flytten är halvfärdig när personalen kommer till kontoret på morgonen, kan detta kosta mer än själva flytten.

Förutom planeringsarbetet och själva flytten utför vi möbelmontering och nedmontering. Vi kan också magasinera era möbler och kontorsutrustning vid till exempel ombyggnad och renovering.

Kundavtal

Ett avtal ger trygghet och bättre överblick över kostnaderna.

Vi ger ert företaget fullständig tillgång till våra resurser – allt från erfaren personal som packar, flyttar och monterar till magasineringsmöjlighet av material och möbler.

Kontakta oss för mer information!

Referenser

MOVE4U är specialister på företags- och kontorsflyttar! Vi ser varje uppdrag som ett projekt där alla uppdrag följer vår projektmetod. Vi följer alltid upp och ser till hålla tidsplaner och kvalitetssäkrar genom möten.

Vi anpassar oss efter era individuella behov och kan garantera att vår personal är noggranna, pålitliga och kunniga

Kontorsflytt MOVE4U

Ikano Fastigheter

Kontorsflytt MOVE4U

DHL Freight

Kontorsflytt MOVE4U

HiQ

Kontorsflytt MOVE4U

Kinnarps