040-188877 info@move4u.se

Kontorsflytt Lund

MOVE4U är ett fullserviceföretag inom företagsflytt i Lund, och resten av Skåne. Vi har stor erfarenhet av både mindre och större kontorsflyttar. Vi handlägger hela projektet från början till slut och kan därför garantera en väl utförd flytt.

Vid flytt av kontor gäller det att ha en samspelt och erfaren personal. Vid större kontorsflyttar är planering mycket viktig. Vi flyttar både åt små och stora företag inom olika branscher och vet av erfarenhet att en företagsflytt ställer andra krav än en vanlig bohagsflytt. Ofta är ytorna större, tidsschemat pressat och flytten mer komplex.

För att vi ska kunna ge ett så korrekt kostnadsförslag som möjligt rekommenderar vi att vi bokar ett besök och besiktning så vi gemensamt kan gå igenom era behov och planer. Besöket är självklart helt förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Företagsflytt Lund

Vi anpassar oss efter era individuella behov och kan garantera att vår personal är noggranna, pålitliga och kunniga. Vi har professionella flyttbilar som är utrustade med ramper som är höj och sänkbara, stabila kärror, filtar m.m.

Vi rekommenderar ett möte före en större kontorsflytt där vi går igenom alla delar av projektet och kommer överens om vilken tidplan som gäller. Att vi följer den planering som satts upp påverkar er verksamhet minimalt.

Vid köp av våra paketerbjudanden ingår allt flyttmaterial inklusive leverans.

Kundavtal

Ett avtal ger trygghet och bättre överblick över kostnaderna.

Vi ger ert företaget fullständig tillgång till våra resurser – allt från erfaren personal som packar, flyttar och monterar till magasineringsmöjlighet av material och möbler.

Kontakta oss för mer information!

IKANO Fastigheter

DHL Freight

HiQ

Kinnarps