040-188877 info@move4u.se

Kontorsflytt Malmö

MOVE4U är ett fullserviceföretag inom företagsflytt i Malmö, och resten av Skåne. Vi har stor erfarenhet av både mindre och större kontorsflyttar. Vi handlägger hela projektet från början till slut och kan därför garantera en väl utförd flytt.

Vid flytt av kontor gäller det att ha en samspelt och erfaren personal. Vid större kontorsflyttar är planering mycket viktig. Vi flyttar både åt små och stora företag inom olika branscher och vet av erfarenhet att en företagsflytt ställer andra krav än en vanlig bohagsflytt. Ofta är ytorna större, tidsschemat pressat och flytten mer komplex.

För att vi ska kunna ge ett så korrekt kostnadsförslag som möjligt rekommenderar vi att vi bokar ett besök och besiktning så vi gemensamt kan gå igenom era behov och planer. Besöket är självklart helt förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Företagsflytt Malmö

MOVE4U har erfarenhet av att flytta allt från ett par arbetsplatser upp till flera tusen. Erfarenheten tillsammans med vår noggranna planering innebär att logistiken klaffar, gör flytten mest effektiv och minst störande för ert företag och er personal. Vi vet att om flytten är halvfärdig när personalen kommer till kontoret på morgonen, kan detta kosta mer än själva flytten.

Förutom planeringsarbetet och själva flytten utför vi möbelmontering och nedmontering. Vi kan också magasinera era möbler och kontorsutrustning vid till exempel ombyggnad och renovering.

Kundavtal

Ett avtal ger trygghet och bättre överblick över kostnaderna.

Vi ger ert företaget fullständig tillgång till våra resurser – allt från erfaren personal som packar, flyttar och monterar till magasineringsmöjlighet av material och möbler.

Kontakta oss för mer information!

Referenser

MOVE4U är specialister på företags- och kontorsflyttar! Vi ser varje uppdrag som ett projekt där alla uppdrag följer vår projektmetod. Vi följer alltid upp och ser till hålla tidsplaner och kvalitetssäkrar genom möten.

Vi anpassar oss efter era individuella behov och kan garantera att vår personal är noggranna, pålitliga och kunniga

Kontorsflytt MOVE4U

Ikano Fastigheter

Kontorsflytt MOVE4U

DHL Freight

Kontorsflytt MOVE4U

HiQ

Kontorsflytt MOVE4U

Kinnarps