040-188877 info@move4u.se

Våra kunder

Våra uppdragsgivare och samarbetspartners är banker, försäkringsbolag, telekomföretag och möbelföretag. Bland många andra. Vi levererar också våra tjänster till privatpersoner, myndigheter och offentliga förvaltningar, fastighetsägare, konsulter och byggföretag. Vi är specialiserade på stora organisationer. Om du är nyfiken och vill veta mer om oss, eller vill ha en eller flera referenser, berättar vi gärna mer. Nedan finner ni ett urval av kunder och samarbetspartners.

Marbodal

Marbodal behöver en pålitlig leverantör för mottagning och inbärning av kök på nybyggnationer i Skåne. MOVE4U’s personal tar emot och bär in kök för montering och hjälper till med mellanlagring och transporter.

Kinnarps AB

Som marknadsledande i Europa på möbler för kontor och offentligmiljö behöver Kinnarps en pålitlig partner som är flexibel och har stor kapacitet. MOVE4U hjälper Kinnarps med leveranser och monteringar i hela Skåne. Både dagliga leveranser samt större projekt.

Lekolar

Montering av företagets sortiment och leveranser till skolor och förskolor i hela Skåne. Utför väggmontage, monterar möbler och inredning och ser till att möblerna hamnar på rätt plats. Lekolar’s kunder finns bland kommuner, landsting och andra offentliga miljöer.

Kraftringen

Flytt av ca 200 arbetsplatser samt flytt av Kraftringens lager. MOVE4U hjälper även företaget med en återkommande vaktmästartjänst. Kontinuerliga transportuppdrag med kranbil och containers.

ESS

Flytt av 500 arbetsplatser där även en rotation skulle ske som ställde höga krav på logistikplanen. Avancerad flytt av hela deras laboratorie med värden på flera hundra miljoner. Enorma krav på noggrannhet och att allt utfördes i en välplanerad logistiklösning.