Malmö 040-18 88 77 – Lund 046-18 83 77 – Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

I vårt lager kan ni lagra allt så länge ni behöver   

– Effektivt lager och omlastningscentral för alla typer av gods och storlekar

Det spelar ingen roll vad ni har för typ av gods eller vilken storlek det är på godset. Ni kan lagra allt hos oss. Oavsett om det är pallar, möbler, mässmaterial, enstaka flyttlådor, byggmaterial, verktyg, maskiner eller pärmar för arkivering. Vårt lager fungerar även som en effektiv central för omlastning mellan t ex en fabrik och slutkund. Ska ni renovera en lokal eller flytta ett kontor kan ni korttidslagra. Har ni en topp i verksamheten och ert eget lager börjar bli fullt så är vi också ett bra alternativ för mellanlagring.

Kloka skäl att välja oss 

Vårt varmlager är torrt, rent, ventilerat, säkert och tryggt. Lagerlokalen bevakas med övervakningskameror och larm för att hålla obehöriga borta. Vi erbjuder bra service och låga kostnader. Med optimal lagerhantering, lagerhållning och leveransfunktioner med egna lastbilar, kranbilar och anläggningsbilar – kan vi erbjuda högsta möjliga effektivitet och tredjepartslogistik. Genom att vi kan säkerställa bästa möjliga materialflöden kan kunden spara pengar och fokusera på sin kärnverksamhet.

MOVE4U

Våra tjänster

 

Mellanlagring & Omlastning

I våra lagerlokaler i Malmö ha vi möjlighet att mellanlagra och lasta om ert gods. Pallar, kartonger eller löst gods. Kanske ligger bygget och projektet efter tidsplanen. Eller så behöver ni lasta om ert gods för distribution i Malmö. Oavsett anledning har vi möjlighet att lossa, mellanlagra samt omlasta ert gods i våra lokaler,

Arkivering

Hos oss kan ni arkivera en pärm eller flera hundra under en vecka eller fler år.

Tredjepartslogistik (3PL)

Ni kan outsourca vissa eller alla logistiska funktioner på entreprenad genom Move4u. Vi transporterar, levererar och sköter lagerhanteringen.

Magasinering

Vi har stor kapacitet för magasinering. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av gods kan vi hjälpa till med magasineringen kortare eller längre tid. Vi anpassar magasineringen efter dina behov för t ex möbler eller andra stora föremål som motorcyklar, husbilar eller småbåtar.

Godsmottagning

Vår tjänst med godsmottagning och utleverans gör din lagerlösning optimal. Ni får helt enkelt ett par extra händer som hjälper er vid behov, samt att ni inte behöver anpassa er efter budfirmor eller leveranstider. Vår professionella personal är alltid tillgänglig och behjälplig. Vi garanterar att era leveranser tas emot och att ni får ett meddelande när varorna ankommit och lagrats.

Lagerhållning

Vi er bjuder kundanpassade lösningar för alla typer av lagerhållning. Allt efter varje kunds unika behov.

Pallagring

Lagra en pall eller flera hundra under en vecka eller flera år.

Möbelförvaring

Förvara alla typer av möbler och kontorsinredning.

Hitta våra lagerlokaler i Malmö

Koksgatan 21, 211 24 Malmö

MOVE4U

Koksgatan 21, 211 24 Malmö