040-188877 info@move4u.se

Magasinera möbler, fordon och prylar säkert

Det finns magasin där människor kan komma och gå hur som helst större delen av dagen. Det kan ha sina fördelar med lättillgänglig magasinering men samtidigt risker. Vad är det som säger att det inte kan vara en tjuv som fritt och obekymrat rör sig i lokalerna? Om du inte har behov av ständig tillgänglighet till magasinet så finns det bättre, billigare och säkrare magasineringslösningar. I ett slutet säkert magasin där endast ansvarig personal har tillgång till magasinet behöver du inte oroa dig för säkerhetsproblem. Oavsett om du ska magasinera fina möbler, värdeföremål eller andra viktiga saker så kan ett slutet bevakat magasin ge dig stor trygghet.

Vi har stor kapacitet för magasinering. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av gods kan vi hjälpa till med magasineringen kortare eller längre tid. Vi anpassar magasineringen efter dina behov för t ex möbler eller andra stora föremål som motorcyklar, husbilar eller småbåtar.

Bästa pris på magasinering

Behöver du som privatperson inte ha tillgång till magasinet och dina saker dagligen så är vårt magasin ett bra, säker och mycket prisvärt alternativ för magasinering. Vi erbjuder en hög säkerhet eftersom vårt magasin är slutet och övervakat. Det är bara vår personal som har tillgång till lokalerna och lämnar ut magasinerade saker enligt överenskommelse under dagtid. Vårt magasin finns på Lagervägen 2 i Arlöv.