Malmö 040-18 88 77 – Lund 046-18 83 77 – Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

MOVE4U hjälper dig med monteringen

Vi monterar alla typer av möbler och inredning som kan behövas i det moderna kontoret – exempelvis skrivbord, stolar, soffor, expeditionsdiskar, rullarkiv, whitebord liksom bokhyllor och övrig förvaring.

MOVE4U är verksamma i Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Men vi hjälper självklart kunder från hela Skåne!

Inredningsmontage

Vi monterar alla typer av möbler och inredning som kan behövas i det moderna kontoret – exempelvis skrivbord, stolar, soffor, expeditionsdiskar, rullarkiv , whitebord liksom bokhyllor och övrig förvaring.

Möbelmontering

Vi kommer till er, monterar, möblerar och plockar undan efter oss. Snabbt och smidigt kan ni ta lokalerna i bruk igen utan fördröjningar, ryggont eller riskera felaktig montering.

Vaktmästarservice

På många kontor finns det ingen som sköter de dagliga vaktmästerirutinerna. Ofta är det receptionisten som ska hinna med att byta glödlampor, fylla på kopieringsmaskinerna, springa ärenden till källaren och samtidigt hinna upprätthålla en bra service i receptionen.

MOVE4U är lösningen på problemet.

Företagsservice

Vi hjälper gärna till med alla olika typer av tjänster som ni inte själva har tid eller möjlighet att utföra. Såsom småflyttar, montering av möbler, köra skräp till tippen, bud eller inköp av nya möbler.