040-188877 info@move4u.se

Företaget

Våra kunder är privatpersoner, företag och myndigheter. Företaget är verksamt inom flera olika områden som kan delas in i Åkeri & Transport, Logistik, Lager & Magasin, Flyttningar, Städ och Montering. Genom bredden i företaget och möjligheten till helhetslösningar uppnås samordningsfördelar som kommer kunden tillgodo genom professionellt och kostnadseffektivt utförda uppdrag oavsett vad det gäller. Montering av hus, möbler, inredning, pallställ, hyllor eller vad det nu kan vara har blivit en stor del i verksamheten. I företagets fordonspark finns ett 40-tal fordon med kranbilar, anläggningsbilar och flyttbilar som kan användas inom en mängd olika områden.

Vår historia 

Jörgen Däumichen bestämde sig 2015 för att starta en flyttfirma. I liten skala började han sin resa med att bygga företaget från grunden baserat på de kunskaper han skaffat längs vägen. Historien började egentligen då Jörgen i unga år fick jobb på Beijer Bygg. Han började på golvet och arbetade sig uppåt i organisationen för att slutligen bli transportchef.

Som driven 27 åring blev han anställd som VD på en större flyttfirma i Malmö, där han uppnådde fina framgångar och skaffade sig många års erfarenhet från flyttbranschen. Däremellan hann Jörgen med att driva ett entreprenadföretag i sju år inom bygg- och anläggningssektorn.

På flyttfirman där Jörgen var VD lärde han känna Stefan Svahn som hade en bakgrund från bankvärlden och många års försäljningserfarenhet. Med olika bakgrund men gemensamma erfarenheter från flyttbranschen och samma grundsyn på företagande startade Jörgen och Stefan Move4u tillsammans. Från att ha varit en liten flyttfirma från början är Move4u idag ett transportföretag med 42 fordon i fordonsparken och cirka 50 anställda. Vi är idag en av de största aktörerna på marknaden i södra Sverige.

Vi ska göra det enklare för människor, myndigheter och företag att flytta, transportera och effektivisera.
Jörgen Däumichen

VD

Vi uppfyller alla krav i branschen

Vi har heltäckande försäkringar, kollektivavtal med anställda och de tillstånd som krävs för att bedriva vår verksamhet. Vi betalar sociala avgifter, skatter, arbetsgivareavgifter och uppfyller alla krav från myndigheterna. Vi klarar de krav som ställs vid offentliga upphandlingar och har ekonomiska förutsättningar för att bedriva vår verksamhet på ett korrekt, seriöst och ärligt sätt.