Malmö 040-18 88 77 – Lund 046-18 83 77 – Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

En trygg partner med hög kompetens och lång erfarenhet

På MOVE4U har vi specialiserat oss på att hjälpa våra kunder att ta vara på den affärskraft och verksamhetsnytta som kan skapas med effektiva leveranser och transporter. Vi brinner för att transportera, flytta, leverera, lagra och montera. Något vi gärna hjälper dig och dina kunder med!

Vi vågar påstå att vi är en trygg partner med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi är också lite unika genom vår kombination av kunnande inom transporter, montering och flytt. Det gör att vi kan ta ansvar för helheten, att vi är inriktade på att leverera lösningar som faktiskt fungerar för våra kunder.

Move4u: Specialister på Transporter, Montering och Flytt

Lager4u: Alla typer av förvaringar, lagringar och magasineringar till företag, organisationer och privatpersoner.

Kranbil4u: Transporter och leveranser av maskiner, entreprenad etc med kranbil och flakväxlare.

Transporter och leveranser av maskiner, entreprenad etc med kranbil och flakväxlare.www.move4u.se

?

Kloka skäl att välja oss

Idag när kraven från kunderna är höga och tiden knapp, krävs leverantörer som levererar. Det handlar om kvalitet som motsvarar dina och dina kunders behov. Leveranser som överlämnas i rätt tid och till överenskommet pris. Kontaktar du oss, möter du yrkesmän med bred kompetens och stort, personligt engagemang som brinner för att hjälpa dig och dina kunder. Därför ska du välja MOVE4U.

Lång erfarenhet! Eftersom vi har varit verksamma i branschen under lång tid har vi byggt upp en erfarenhet och kontakt nät som gör det tryggt att anlita oss.

Vår breda kompetens och stora kapacitet gör oss till en av de ledande aktörerna inom området.

Service i fokus! Bra service handlar om att vilja och den föresatsen är stark och tydlig. Vårt fokus är att ge högklassig service, såväl under som efter projektets genomförande.

I takt med vår tillväxt kan vi nu erbjuda ett flertal kompletterande tjänster som uppfyller alla era transport och leveransbehov. Låt oss göra det vi är bäst på!

Här hittar du oss!

koksgatan 21 

MOVE4U

Koksgatan 21, 211 24 Malmö