Malmö 040-18 88 77 • Lund 046-18 83 77 • Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

Snabb resa från liten flyttfirma till transportföretag

Helhetslösningar med många verksamheter för
både privatpersoner, myndigheter och företag

Vi gör det enklare att flytta,
transportera och effektivisera

Våra kunder är privatpersoner, företag och myndigheter. Företaget är verksamt inom flera olika områden som kan delas in i Åkeri & Transport, Logistik, Lager & Magasin, Flyttningar, Städ och Montering. Genom bredden i företaget och möjligheten till helhetslösningar uppnås samordningsfördelar som kommer kunden tillgodo genom professionellt och kostnadseffektivt utförda uppdrag oavsett vad det gäller. Montering av hus, möbler, inredning, pallställ, hyllor eller vad det nu kan vara har blivit en stor del i verksamheten. I företagets fordonspark finns ett 40-tal fordon med kranbilar, anläggningsbilar och flyttbilar som kan användas inom en mängd olika områden.

Vår historia 

Snabb resa från flyttfirma till transportföretag

Jörgen Däumichen bestämde sig 2015 för att starta en flyttfirma. I liten skala började han sin resa med att bygga företaget från grunden baserat på de kunskaper han skaffat längs vägen. Historien började egentligen då Jörgen i unga år fick jobb på Beijer Bygg. Han började på golvet och arbetade sig uppåt i organisationen för att slutligen bli transportchef. Som driven 27 åring blev han anställd som VD på en större flyttfirma i Malmö, där han uppnådde fina framgångar och skaffade sig många års erfarenhet från flyttbranschen. Däremellan hann Jörgen med att driva ett entreprenadföretag i sju år inom bygg- och anläggningssektorn. På flyttfirman där Jörgen var VD lärde han känna Stefan Svahn som hade en bakgrund från bankvärlden och många års försäljningserfarenhet. Med olika bakgrund men gemensamma erfarenheter från flyttbranschen och samma grundsyn på företagande startade Jörgen och Stefan Move4u tillsammans. Från att ha varit en liten flyttfirma från början är Move4u idag ett transportföretag med 42 fordon i fordonsparken och cirka 50 anställda. Vi är idag en av de största aktörerna på marknaden i södra Sverige.

Vi ska göra det enklare för människor, myndigheter och företag att flytta, transportera och effektivisera.

Jörgen Däumichen

VD

Vi uppfyller alla krav

Vi har heltäckande försäkringar, kollektivavtal med anställda och de tillstånd som krävs för att bedriva vår verksamhet. Vi betalar sociala avgifter, skatter, arbetsgivareavgifter och uppfyller alla krav från myndigheterna. Vi klarar de krav som ställs vid offentliga upphandlingar och har ekonomiska förutsättningar för att bedriva vår verksamhet på ett korrekt, seriöst och ärligt sätt.

Jörgen Däumichen

Jörgen Däumichen

VD & Ägare

Jörgen är i grunden en JA-sägare och älskar utmaningar. Han försöker alltid hitta lösningar oavsett vad det gäller och trivs bäst när det händer någonting hela tiden. För Jörgen är långsiktiga kundrelationer mycket viktigt och att det gynnar alla. Som person är han en bra lyssnare, rak och tydlig när det behövs, men samtidigt rättvis och engagerad med ett stort hjärta för att människor ska må bra. En starkt drivkraft och tillfredställelse för Jörgen är att företaget ska växa, skapa sysselsättning och att alla människor som arbetar för Move4u ska trivas med sitt jobb och sin arbetsplats.

Stefan Svahn

Stefan Svahn

Försäljning & Ägare

Stefan är nyfiken på det mesta och brinner för spännande möten med nya människor. Pratar gärna med alla och bjuder gärna på sig själv i sociala sammanhang. Kundnöjdhet är hans största drivkraft. Att försöka överleverera och ge något utöver vad kunden förväntar sig driver honom. Att vara ärlig, visa respekt för kunden och hålla vad han lovar har genom åren blivit ett signum för Stefan. Genom goda och långsiktiga samarbeten är hans mål att skapa mervärden som gynnar kunden i framtiden. Teamkänslan i företaget är viktigt för Stefan och att alla anställda känner en yrkesstolthet. Att rätt man jobbar på rätt plats och kan sitt jobb, både med respekt för den anställde och kunden.

Uppdragsgivare & Samarbetspartners

Våra uppdragsgivare och samarbetspartners är banker, försäkringsbolag, telekomföretag och möbelföretag. Bland många andra. Vi levererar också våra tjänster till myndigheter och offentliga förvaltningar, fastighetsägare, konsulter och byggföretag. Vi är specialiserade på stora organisationer. Om du är nyfiken och vill veta mer om oss, eller vill ha en eller flera referenser, berättar vi gärna mer. Nedan finner ni ett urval av kunder och samarbetspartners.

Sponsoring

Vi ser sponsring som en naturlig och positiv del av vår marknadsföring. Huvudfokus för våra sponsorskap ligger på hälsa, miljö, barnfamiljer, socialt ansvarstagande och ett riktigt gott och givande samarbete.