Malmö 040-18 88 77 • Lund 046-18 83 77 • Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

Höstkampanj från 1 september

Vid bokning av flytt fastpris upp till 20% rabatt.
Paketpris inkl. flyttstädning upp till 25% rabatt. 

Flyttfirman som gör jobbet effektivt

– fast pris eller löpande pris på flytten.

Höstkampanj!

Nu erbjuder fina priser inför hösten med start den 1 september. Boka direkt!
Ring oss på 040-18 88 77  och berätta vad du behöver hjälp med så ska du snabbt få ett fast totalpris på din flytt

%

Din rabatt på flytt

%

Din rabatt med paketpris på flytt och flyttstädning

Som flyttkund erbjuder vår flyttfirma dig två prisalternativ, löpande timpris efter RUT-avdrag eller fast pris efter RUT-avdrag. Här nedan kan du se olika priser per timme där priset baseras på storleken av ditt hem, antalet flyttkillar inklusive flyttbil. Vad din slutgiltiga och totala kostnad för flytten blir vid löpande timpris är beroende av en rad faktorer, boyta, biyta, tillgängligheten till bostaden, bostadsort, flyttadress, storleken på ditt bohag samt eventuella tilläggstjänster som packning och flyttstädning.

Vår flyttfirma och personal har lång erfarenhet av flyttar och vi kan i de allra flesta fall bedöma och erbjuda ett fast totalpris på flytten.

Kloka skäl att välja Move4u

  • Heltäckande försäkringar
  • Kollektivavtal med anställda
  • Tillstånd för att bedriva flyttfirma
  • Betalar sociala avgifter, skatter och arbetsgivareavgifter 
  • En av få flyttfirmor i Skåne som klarar kraven vid offentlig upphandling.
  • Har ekonomiska förutsättningar för att bedriva verksamheten på ett korrekt, seriöst och ärligt sätt.
  • Vi jobbar snabbt och effektivt.
  • En billig helhetslösning.
  • Seriös aktör i flyttbranschen

 

Priserna gäller helgfri vardag mellan 07.30-16.30. Efter 16.30 tillkommer 50%, helg tillkommer 100% på våra priser. Ring nedanstående nummer om du vill boka flyttkillar och bil per timme. Tiden räknas från vårt kontor & åter.

Flyttfirman som gör flytten snabbt, enkelt och prisvärt

De flesta vet hur jobbigt och tungt det kan vara att flytta. Det är lätt att få ångest av bara tanken, eller hur? Sedan ringer du släkt eller vänner. Ber om flytthjälp och alla hoppar naturligtvis jämfota av glädje. Alla saker ska packas ner i lådor. Ömtåliga glas lindas in i papper och packas försiktigt. Stora, tunga och otympliga möbler ska bäras genom den smala dörren och ner för trappan. Redan då börjar de flesta bli irriterade, trötta och få ont i ryggen. Känner du igen dig? Sedan ska allt lastas smart, genomtänkt och säkert. För du vill väl inte att dina saker ska gå sönder under transporten? Eller köra hundraelva gånger med egen bil mellan din gamla och nya bostad? Du kan säkert använda din tid till något roligare medan ett helt flyttlag med starka och rutinerade flyttkarlar gör jobbet för dig. Flyttkarlar som kan sin sak och vet exakt hur de ska hjälpa dig med flytten. Du kommer att bli förvånad hur snabbt det går och hur billigt det blir. Det säger bara ”Swish” och så är alla dina möbler i din nya bostad. Precis där du vill ha dem.

Vad innebär ett kollektivavtal?

Det innebär att det finns fasta spelregler på arbetsmarknaden i en och samma bransch. Att företagen konkurrerar på lika villkor. En arbetsgivare kan inte sänka priser genom att erbjuda sämre villkor för de anställda. Arbetsgivaren ska inte kunna ge jobben till de som söker jobb och som går med på den lägsta lönen eller de sämsta villkoren.