Malmö 040-18 88 77 – Lund 046-18 83 77 – Helsingborg 042-240 240 info@move4u.se

MOVE4U hjälper dig med dina transporter & leveranser

Vad behöver du transportera? Vad är dina behov och förutsättningar? Hur ser din tidsram ut? MOVE4U erbjuder alla kunder en personlig service kombinerad med en skräddarsydda lösningar. Vi kan frakta det allra mesta, oavsett om det handlar om små paket eller hela kontorsflyttar. Vi har dessutom jour dygnet runt, så det är aldrig för sent att ringa oss.

MOVE4U är främst verksamma i Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Men vi hjälper självklart kunder från resten av Skåne och Sverige. Vi har kunder från Ystad i söder till Piteå i norr!

Hemleverans

MOVE4U sköter era transport av varor till konsumenten från er butik eller lager. Storleken har ingen betydelse, vi kör allt från mobiltelefoner till dubbelsängar.

Möbelleveranser

MOVE4U är specialister på möbelleveranser samt montering. Vi hjälper till med att bära in den nya soffan samt montera den nya hyllan.

Expressleveranser

Med våra expresstransporter levererar vi från dörr-till-dörr inom några timmar. Snabbt, enkelt och tryggt!

Distribution

Fast hämtning och leverans, perfekt för dig som har behov av dagliga eller återkommande transporter. Allt från laboratorietester till matkassar och blombuketter.